| Pritožbe ... | |
|
+3Britney Spears *TinkerbeLL. Roberta 7 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
Roberta
Število prispevkov : 4 Join date : 22/01/2009
| Naslov sporočila: Pritožbe ... Pet Jan 23, 2009 3:12 pm | |
| Tukaj pa lahko pišete pritožbe.
Nazadnje urejal/a Roberta Pardo* Sob Jan 24, 2009 1:44 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
*TinkerbeLL.
Število prispevkov : 3 Join date : 24/01/2009
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe ... Sob Jan 24, 2009 4:24 am | |
| Loh bi kei u Španščini napisal pa tko... K ene teme so čizt prazne in pol ie kr nekii aia. pa to me še mot. ene teme k so prazne ane. sploh nemorš dodaiat člankou.. loh jih sam administratorji. kr neek. | |
|
| |
Britney Spears Župan
Število prispevkov : 379 Join date : 20/01/2009 Age : 28
| |
| |
Bebe*
Število prispevkov : 9 Join date : 24/01/2009
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe ... Sob Jan 24, 2009 5:26 am | |
| še neki... zakai pa ste dal dijake kot so Dul, Maite itd. to majo tut tam.
aia pa upam, da nebomo tut mi mel tega.. ko majo oni, da si sami zberejo nick,,, kr potem je pa res use skor prekopirano. | |
|
| |
Britney Spears Župan
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe ... Sob Jan 24, 2009 5:28 am | |
| - me^^ je napisal/a:
- še neki...
zakai pa ste dal dijake kot so Dul, Maite itd. to majo tut tam.
aia pa upam, da nebomo tut mi mel tega.. ko majo oni, da si sami zberejo nick,,, kr potem je pa res use skor prekopirano. JA sorry sam ko po zmankal vlog bomo morali imeti ker drugače bodo nekateri užaljeni. IN še nekaj oni so pa kopirali iz enga druzga foruma tko da... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe ... Sob Jan 24, 2009 5:37 am | |
| - Dulce Maria* je napisal/a:
- še neki...
aia pa upam, da nebomo tut mi mel tega.. ko majo oni, da si sami zberejo nick,,, kr potem je pa res use skor prekopirano. po nam pa kej predlagi da nam nau zzmankal oseb čawčy |
|
| |
Bebe*
Število prispevkov : 9 Join date : 24/01/2009
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe ... Sob Jan 24, 2009 5:40 am | |
| sj sm ravnateljici* zs poslala | |
|
| |
Bianca* Sirota
Število prispevkov : 186 Join date : 23/01/2009
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe ... Sob Jan 24, 2009 12:05 pm | |
| - Ravnateljica je napisal/a:
- Dulce Maria* je napisal/a:
- še neki...
aia pa upam, da nebomo tut mi mel tega.. ko majo oni, da si sami zberejo nick,,, kr potem je pa res use skor prekopirano. po nam pa kej predlagi da nam nau zzmankal oseb čawčy Lahko si kakeršen koli nick zbereš...?? Recimo....Tamy,....Da nebi zmanjkalo vlog ali pa iz drugih nanizank/telenovel | |
|
| |
Britney Spears Župan
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe ... Sob Jan 24, 2009 12:09 pm | |
| - Bianca* je napisal/a:
- Ravnateljica je napisal/a:
- Dulce Maria* je napisal/a:
- še neki...
aia pa upam, da nebomo tut mi mel tega.. ko majo oni, da si sami zberejo nick,,, kr potem je pa res use skor prekopirano. po nam pa kej predlagi da nam nau zzmankal oseb čawčy Lahko si kakeršen koli nick zbereš...?? Recimo....Tamy,....Da nebi zmanjkalo vlog ali pa iz drugih nanizank/telenovel DOBRA IDEJA | |
|
| |
Bianca* Sirota
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe ... Tor Jan 27, 2009 12:18 pm | |
| Jz bii se paa prtožlaa zatooo keer men pač ne dovolijo tok vlik na comp k mi gre u sql mat. mau bl slabo in poool se še mau dodatno učiiiim..... Tko da bi nardila da naloooge nebi ble na 2 dnii ampaak na 5 al pa kaii tagaa...k drgač se bom izpisalla | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe ... Sre Jan 28, 2009 5:46 am | |
| glej bianca... tut men priznam da če bi bla dijakinja pa bi mogla delat naloge na dva dni bi blo men težko k se mam ful za učit... sam problem je k pa poj eni hočjo da bi blo več nalog tkode bi blo najbol da bi odprl temoza glasovanje? |
|
| |
Bianca* Sirota
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe ... Sre Jan 28, 2009 9:11 am | |
- glej bianca... tut men priznam da če bi bla dijakinja pa bi mogla delat naloge na dva dni bi blo men težko k se mam ful za učit...
sam problem je k pa poj eni hočjo da bi blo več nalog tkode bi blo najbol da bi odprl temoza glasovanje? Lahkoo | |
|
| |
Britney Spears Župan
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe ... Sre Jan 28, 2009 9:13 am | |
- glej bianca... tut men priznam da če bi bla dijakinja pa bi mogla delat naloge na dva dni bi blo men težko k se mam ful za učit...
sam problem je k pa poj eni hočjo da bi blo več nalog tkode bi blo najbol da bi odprl temoza glasovanje? Lahkoo OK jo bomo ko pride ravnateljica (ne jaz ampak ona 2.) nazaj ok? | |
|
| |
Bianca* Sirota
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe ... Sre Jan 28, 2009 9:16 am | |
| - Ravnateljica* je napisal/a:
- Bianca* je napisal/a:
sam problem je k pa poj eni hočjo da bi blo več nalog tkode bi blo najbol da bi odprl temoza glasovanje? Lahkoo OK jo bomo ko pride ravnateljica (ne jaz ampak ona 2.) nazaj ok? Ja oook.... | |
|
| |
Leonardo* Sirota z družino
Število prispevkov : 28 Join date : 01/02/2009 Age : 29 Kraj : Mexico
| |
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe ... Pet Feb 13, 2009 12:13 pm | |
| - Leonardo* je napisal/a:
- prtožu bi se kr nism kupu rozaste preproge upam da bom dobil modro nazaj
no hvala haha ej sory sej ni smešn no... nism vidla ups... ti bom dala nazaj a mi lahko samo točno poveš kwa use si ti kupu? |
|
| |
Leonardo* Sirota z družino
Število prispevkov : 28 Join date : 01/02/2009 Age : 29 Kraj : Mexico
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe ... Ned Feb 15, 2009 1:05 pm | |
- Leonardo* je napisal/a:
- prtožu bi se kr nism kupu rozaste preproge upam da bom dobil modro nazaj
no hvala haha ej sory sej ni smešn no... nism vidla ups... ti bom dala nazaj a mi lahko samo točno poveš kwa use si ti kupu? mam:190€ - kotna miza 180€- postelja1 - 80€- preproga2 - 200€- sofa - 140€- tv z mizo | |
|
| |
Britney Spears Župan
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe ... Pon Feb 16, 2009 7:59 am | |
| | |
|
| |
Lupita Fernandez* Sirota
Število prispevkov : 67 Join date : 22/01/2009
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe ... Čet Mar 19, 2009 8:18 am | |
| no... jas bi pa rada povedla da učitelji nič več ne dajejo nalog in zato nemrem nič zaslužit | |
|
| |
Bianca* Sirota
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe ... Čet Mar 19, 2009 9:36 am | |
| - Lupita Fernandez* je napisal/a:
- no... jas bi pa rada povedla da učitelji nič več ne dajejo nalog in zato nemrem nič zaslužit
Ja enako... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe ... Čet Mar 19, 2009 9:59 am | |
- Lupita Fernandez* je napisal/a:
- no... jas bi pa rada povedla da učitelji nič več ne dajejo nalog in zato nemrem nič zaslužit
Ja enako... zdej newem kako je s tem... ker nekateri učitelji ne hodijo več na forum bomo mogli dobiti nove... mogoče vi poznate kakšnega prijatelja/prijateljico ki bi bla primerna za učitelja |
|
| |
Bianca* Sirota
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe ... Pet Mar 27, 2009 9:30 am | |
| Upam da ste ji dovoliili to delat...Leite kai je men poslala:annymia Pet Mar 27, 2009 4:11 pm Tema: [No title] http://star-famous.forum-motion.com/forum.htmŽivjo! Pridruži se najboljšemu forumu o slavnih osebah! Zveri si svojo slavno osebo in posatni zvezda in zaživi v svetu mode! Forum je lepo urejen in res ne bo ti žal za prijavo! Na forumu se veliko zabavamo in res je zlo fajn. Pridruži se nam tudi ti Hvala, če se boš registriral/a! Lp Smile annymia Čet Mar 19, 2009 5:44 pm Tema: [No title] Hej! Pridruži se naiibolšemu forumu Elite Way School! http://eliteschool.forumotion.com/forum.htmRes ne bo ti žal! Tu se boš zabaval/a in spoznal/a veliko novih prijateljev Smile Lp Euoo to ti jee tooo | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Pritožbe ... | |
| |
|
| |
| Pritožbe ... | |
|